Медведєву запропонували божевільний спосіб домогтися визнання Криму
Категорія
Світ
Дата публікації

Медведєву запропонували божевільний спосіб домогтися визнання Криму

Медведєву запропонували божевільний спосіб домогтися визнання Криму

Голова ради директорів Інституту аналізу політичної інфраструктури Євген Тунік запропонував прем'єр-міністру Росії Дмитру Медведєву перенести столицю РФ з Москви в  окупований Севастополь.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Обозреватель.

Тунік вважає, що перенесення столиці Росії в Севастополь сприятиме міжнародному визнанню Криму частиною російської території. На його думку, це допоможе розвитку території всього півострова, зростанню населення, будівництву інфраструктури.


"Керченський міст, проблема подачі електроенергії і води - всі ці проблеми будуть вирішені при наявності політичної волі, що виразилася в наданні Севастополю столичного статусу", - йдеться в листі Туніка до російського прем'єра.


Тунік впевнений, що його ідею підтримають і жителі Москви, так як нинішня столиця досягла меж зростання, а заклики перенести столицю в інше місто звучать постійно.


"Нашим західним партнерам стане очевидно, що свою столицю Росія ніколи не зрадить. Західні лідери в цій ситуації будуть змушені відвідувати Крим як російську територію, що буде означати міжнародне визнання", - сказав Тунік.


Нагадаємо, раніше сенатор Ради Федерації від Республіки Бурятія Арнольд  Тулохонов запропонував перенести столицю Росії з Москви в середину країни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?