Меган Фокс опублікувала фото з молодим коханцем - фанати розлючені
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Меган Фокс опублікувала фото з молодим коханцем - фанати розлючені

Меган Фокс опублікувала фото з молодим коханцем - фанати розлючені
Джерело:  online.ua

Талановиті голлівудські актори Браян Остін Грін і Меган Фокс після скандального розлучення привертають все більшу увагу до себе. Нещодавно Меган вирішила вперше опублікувати відверту світлину з новим бойфрендом Колсоном Бейкером та зізнатись йому у коханні. Варто звернути увагу на те, що роман акторка розпочала ще до офіційного розлучення зі своїм чоловіком, саме тому останній досі болісно сприймає усі новини, які пов'язані із колишньою коханою. Нове фото Меган Фокс не стало винятком - Браян Остін Грін миттєво на нього відреагував, спровокувавши шквал критики на адресу голлівудської красуні, передає ONLINE.UA.

Зазначається, що відома акторка дала відверте інтерв'ю та вперше опублікувала спільне фото з обранцем в Інстаграмі. Для особливого допису вона обрала досить пікантну світлину, поставши перед камерою у білизні.

"Неймовірно красивий хлопчик... Моє серце належить тобі", - прокоментувала своє фото зірка.

Одним із перших на допис відреагував колишній чоловік Меган Фокс. Актора Браяна Остіна Гріна обурило таке зізнання ексдружини, тому його коментар з'явився одразу після допису Меган. Чоловік вирішив нагадати, які хлопчики і справді мають бути в пріоритеті у Фокс. У мережі він опублікував світлини спільних трьох синів і свого первістка від першого шлюбу з Ванессою Марсел. Фото 18-річного Кассіуса, 7-річного Ноа, 6-річного Боді і 3-річного Джорні викликали хвилю хейтерства щодо Меган Фокс, адже після розлучення вона залишила дітей у Лос-Анджелесі із зірковим татусем.

"Меган справді вчинила дуже підло; я була про неї кращої думки; Браян все првильно зробив - зрадницю потрібно присоромити; як мати може забути про своїх дітей?! це зовсім не мама, вона не гідна так називатися після всіх цих вчинків; дуже жаль Браяна - він справжній чоловік; Голлівуд продовжує тонути у розпусті", - коментують фото Меган Фокс її підписники.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Потап розповів про жахливу трагедію в житті Насті Каменських.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?