Меган Маркл і принц Гаррі встановили новий рекорд Гіннеса
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Меган Маркл і принц Гаррі встановили новий рекорд Гіннеса

Меган Маркл і принц Гаррі встановили новий рекорд Гіннеса
Джерело:  online.ua

Герцогам Сассекським вдалося побити один з рекордів Гіннеса, хоча закохані навіть не планували подібних звершень. Вказано, що принц Гаррі і Меган Маркл відокремилися від загальної групи Кенсінгтонського палацу в соціальних мережах, завдяки чому здобули ще одне досягнення.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

Як відомо, у королівських правилах зазначено, що будь-кому з сім'ї заборонено вести блоги чи сторінки у соціальних мережах. Саме тому після оголошення про заручини з принцом Гаррі Меган Маркл видалила акаунт в Instagram.

"Однак офіційні сторінки, над якими працювали представники королівської сім’ї на просторах інтернету таки були. З часом подружжя герцогів Сассекських набуло такої популярності, що вони вирішили відокремитися від загальної групи, яка мала назву Kensington Palace("Кенсінгтонський палац"), і створити особисту сторінку. Про це стало відомо у вівторок, 2 квітня. Їхній несподіваний вчинок підірвав мережу і вже за декілька годин, а якщо бути точним, то за 5 годин 45 хвилин, за їхньою сторінкою почало стежити більше, ніж мільйон людей", - сказано в повідомленні.

Саме це стало новим рекордом Гіннеса. Про це було офіційно повідомлено на сторінці Guinness World Records у Twitter.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що Меган Маркл розсмішила мережу жартом про свою вагітність. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?