Меган Маркл не хоче жити у Британії: що сталося
Категорія
Світ
Дата публікації

Меган Маркл не хоче жити у Британії: що сталося

Меган Маркл не хоче жити у Британії: що сталося
Джерело:  Daily Mail

Друзі герцога та герцогині Сассекських заявили, що принц Гаррі і Меган Маркл хочуть купити будинок у Каліфорнії, оскільки Меган сумує за батьківщиною і не хоче жити у Великій Британії. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.

За словами власника лос-анджелеського кафе Rose Tree Cottage, 79-річного Едмунда Фрая, який особисто знайомий з Меган Маркл, вона зі своїм чоловіком принцом Гаррі шукає будинок для купівлі і цікавиться Малібу.

«Розмовляючи з Меган я зрозумів, що вона сумує за домом. Меган – дівчина з Лос-Анджелесу, яка тут народилася і виросла, має тут друзів».

Як вважає Едмунд Фрай, Лос-Анджелес і Каліфорнія настільки величезні, що навіть королівська родина тут може жити приватно і без стресу.

Прибережне містечко Малібу розташоване в 30 милях на захід від центру Лос-Анджелеса. Тут проживають багато зірок шоу-бізнесу і кіно. Середня ціна будинку з трьома спальнями в Малібу досягає 7 мільйонів доларів.

За інформацією британських журналістів, герцог і герцогиня Сассекські вже відмовились від пропозиції принца Чарльза поселитись у маєтку в Герефордширі на заході Англії. Можливо через те, що вони вже готуються до переїзду у США.

Нагадаємо, що кілька тижнів тому принц Гаррі та Меган Маркл розізлили британців через великі витрати на ремонт свого будинку у Лондоні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?