Меган Маркл підозрює Кейт Міддлтон у наклепі на неї та принца Гаррі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Меган Маркл підозрює Кейт Міддлтон у наклепі на неї та принца Гаррі

Меган Маркл підозрює Кейт Міддлтон у наклепі на неї та принца Гаррі
Джерело:  online.ua

Конфлікт Меган Маркл та принца Гаррі з королівською родиною набирає обертів. Так, нещодавно стало відомо, що помічники Кейт Міддлтон, принца Чарльза та його дружини Камілли, мовляв, за дорученнями своїх господарів говорили неправду про Меган та Гаррі для британських медіа. Перед публікацією великого інтерв'ю принца Гаррі та Меган Маркл з Опрою Вінфрі, інсайдер злив інформацію, що Меган звинуватила головних членів королівської сім'ї у Лондоні, що ті через помічників поширювали фейки у ЗМІ. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на видання  The Daily Mail.

Інсайдер розповів про ситуацію, коли Меган Маркл нібито довела герцогиню Кембриджську до сліз після примірки суконь для подружок нареченої перед їхнім з Гаррі весіллям.

"Інший інцидент стався начебто з принцом Гаррі, коли він накричав на свого королівського костюмера Анджелу Келлі через весільну тіару Меган", - пише видання.

Що з цього правда у цих ситуаціях – наразі невідомо, однак герцоги Сасекські вважають, що тут не обійшлось без Кейт Міддлтон, принца Чарльза та герцогині Камілли.

"Меган і Гаррі думали, що чоловіки в сірих костюмах були одержимі їхнім знищенням",– зазначив інсайдер.

Як уже згадувалося раніше, в останньому тизері з Меган Маркл, яка дала інтерв'ю Опрі Вінфрі, вказано, що воно буде опубліковане 7 березня на каналі CBS. Під час нього жінка зізналась, що "корона" довгий час відігравала велику роль в "увічнення брехні" про них з принцом Гаррі, тому вони не могли більше мовчати.

Не можна також не згадати про те, що що інтерв'ю вийде на тлі скандалу, коли Меган звинуватили співпробітники палацу у начебто цькуванні. Меган почала стверджувати, що це брехня, а в Букінгемі пообіцяли, що незабаром проведуть розслідування.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, нещодавно світ приголомшила звістка про те, що принца Гаррі та Меган Маркл позбавлять усіх титулів через рішення скласти обов’язки королівської сім’ї. Журналістам від анонімних джерел вдалося дізнатися, що принц Вільям шокований та засмучений через таке бажання брата. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?