Меладзе відверто розповів про стосунки з Брежнєвою
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Меладзе відверто розповів про стосунки з Брежнєвою

Меладзе відверто розповів про стосунки з Брежнєвою
Джерело:  wday.ru

Відомий продюсер і композитор Костянтин Меладзе зізнався, як змінилося його життя після весілля зі cпівачкою Вірою Брежнєвою.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Woman's Day.
Як відомо, пара, яка є однією з найбільш таємничих у вітчизняному шоу-бізнесі, таємно одружилася в минулому році. Меладзе і Брежнєва оформили свої стосунки 23 жовтня 2015 року в Італії, яка, до слова, стала їх улюбленою країною.
"Перша країна, яка мене підкорила, була якраз Італія. Зараз відчуваю себе там вже як удома. Навіть намагаюся вчити італійську, бо багато часу проводжу в цій країні", - зізнався Костянтин.
Продюсер поділився, що співачка перевиховала його, зробивши набагато краще.
"Коли ми з сім'єю їздимо на місяць до Італії, я теж намагаюся ходити пішки по 2-3 години в день, плаваю то в морі, то в басейні - якщо валятися на дивані весь час, є ризик повернутися вдвічі товще, ніж приїхав. Особливо до вечора тягне за стіл, сісти так грунтовно, поговорити, гарненько поїсти. А в нашому віці це загрожує. Якщо не стежити за собою, легко перетворитися на бегемота. Тим більше на італійській їжі", - зізнався він.
"Я захоплююся нею щодня, щогодини. У Віри велике серце, вона прагне всім допомагати, знаходить людей, які потребують її допомоги. Віра має дивну енергетику, дивлячись на неї, і я стаю краще", - додав він.
Крім того, Віра стежить і за зовнішнім виглядом коханого.
"Зараз наді мною взятий контроль. Якби не дружина, так і ходив би в одній футболці. Раніше, бувало, по 5-7 років в одному і тому ж ходив. Був у мене набір улюблених майок і дві-три пари мішкуватих джинсів, і я з них не вилазив", - розповів Костянтин.
Нагадаємо, багато років ходили чутки про роман Брежнєвої і Костянтина Меладзе. Пара зустрічалася з 2005 року. Продюсер в минулому році розлучився зі своєю дружиною, яка зробила скандальне зізнання пресі про те, що її чоловік довгі роки зраджував їй з екс-солісткою "Віа-Гра".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Костянтин Меладзе вперше після весілля зі співачкою Вірою Брежнєвою засвітив обручку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?