Меланія Трамп осоромилася на публіці - опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Меланія Трамп осоромилася на публіці - опубліковано відео

Меланія Трамп осоромилася на публіці - опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Перша леді США Меланія Трамп потрапила в незручну ситуацію, коли не змогла розрізати стрічку на відкритті монумента Джорджу Вашингтону після реконструкції. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ВВС".

На відеозаписі видно, як дружина американського лідера не змогла впоратися з великими ножицями і розрізати святкову стрічку, оскільки тканина застрягла між лез.

Меланія віддала ножиці чоловікові, що стояв поряд, і стала вимушено посміхатися, щоб згладити ситуацію.

"Типова ситуація; всі вже звикли; з кожним буває, але у Меланії подібне регулярно відбувається; не знаю, чому мені так смішно, коли я на це дивлюся; вона переживає через всі ці скандали з Трампом, напевно; щось мені підказує, що скоро все це закінчиться; з Мішель такого не траплялося; чому Меланія постіно потрапляє в такі дивні ситуації?", - пишуть користувачі мережі в коментарях до відео.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Меланія Трамп виявилася в гучному скандалі ч ерез люб’язності з Бараком Обамою під час похорону Барбари Буш.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?