Меланія Трамп відсудила у The Telegraph вибачення та компенсацію за брехливі факти про неї
Категорія
Світ
Дата публікації

Меланія Трамп відсудила у The Telegraph вибачення та компенсацію за брехливі факти про неї

Меланія Трамп відсудила у The Telegraph вибачення та компенсацію за брехливі факти про неї
Джерело:  online.ua

Відома британська газета The Telegraph принесла вибачення першій леді США Меланії Трамп за публікацію неправдивих тверджень про неї в статті "Таємниця Меланії", яку видання випустило 19 січня. Там погодилися виплатити істотний моральний збиток дружині президента США, а також взяти на себе судові витрати, передає ONLINE.UA з посиланням на сайт видання.

Зокрема, видання вибачилося перед Меланією Трамп за те, що в статті батька першої леді США назвали людиною, яка вселяла страх у всіх членів сім'ї. Також помилковими фактами визнані твердження про те, що Меланія кинула свій курс дизайну та архітектури в університеті, так як хотіла продовжити успішну кар'єру в якості професійної моделі.

"Ми визнаємо, що пані Трамп була успішною професійною моделлю сама по собі, до того як зустріла свого чоловіка, і отримувала роботу без його сприяння в цьому", - також говориться в публікації.

Крім цього, в повідомленні The Telegraph йдеться про те, що в статті "Таємниця Меланії" було присутнє помилкове твердження про те, що сім'я Меланії Трамп переїхала в Нью-Йорк в 2005 році і жила в будинках, що належать Дональду Трампу. Цей факт також визнали брехнею.

"Ми беззастережно вибачаємося перед першою леді і її сім'єю за будь-які труднощі, пов'язані з публікацією цих тверджень. В знак нашого жалю ми згодні відшкодувати місіс Трамп істотні збитки та її судові витрати", - написали в The Telegraph.

Слід нагадати, що Меланія Трамп не в перший раз "карає" пресу через суд за поширення неправдивих фактів про неї. У 2017 вона виграла справу у Daily Mail. В статті цього виданняякого говорилося про роботу Меланії Трамп в ескорті.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в мережі безжально розкритикували образ Меланії Трамп в шкіряних лосинах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?