MELOVIN на Євробаченні-2018: реакція української співачки викликала шквал критики
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

MELOVIN на Євробаченні-2018: реакція української співачки викликала шквал критики

MELOVIN на Євробаченні-2018: реакція української співачки викликала шквал критики
Джерело:  online.ua

Українська співачка, дочка народної артистки України Антоніна Матвієнко грубо прокоментувала перемогу Кості Бочарова (MELOVIN) в нацвідборі Євробачення-2018, чим нарвалася на жорстку критику в мережі.

Відповідне звернення вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Український артист представлятиме Білорусь на Євробаченні-2018: опубліковано відео

Зауважимо, що співачка опублікувала селфі із залу, де проходив нацвідбір, супроводивши його коментарем: "No comments! #Євробачення2018 #язатаяну #тількіневін #катаракта #грьобанімалолєткі #продуктстб".

Так, можна зробити висновок, що Матвієнко вважає перемогу MELOVIN несправедливою. Також вона грубо висловилася про зовнішність артиста за допомогою тега "катаракта", натякаючи на його "фішку", - біло-блакитну лінзу, яку Бочаров носить в одному оці.

У мережі жорстко розкритикували Матвієнко. "Згадайте себе в 20 років, і де б ви були зараз якби не ваша дійсно талановита мама?", "Заздрість, - погана вада", "Наскільки я пам'ятаю, ніхто з чотирьох суддів не повернувся б, коли ви співали на "Голосі країни", "Заздріть мовчки, що хлопець в 20 років має більше фанатів", "Грьобані дами бальзаківського віку", "Катаракта, серйозно? Не дай бог вам зустрітися з цією хворобою", "Катаракта головного мозку у Тоні", "Дійсно, no comments", - написали в коментарях.

Як повідомляв ONLINE.UA, в фіналі національного відбору Костя Бочаров отримав найбільшу кількість балів від телеглядачів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?