Мене це дратує: Лайма Вайкуле пояснила свою відмову виступати в окупованому Криму
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Мене це дратує: Лайма Вайкуле пояснила свою відмову виступати в окупованому Криму

Мене це дратує: Лайма Вайкуле пояснила свою відмову виступати в окупованому Криму
Джерело:  online.ua

Латвійська співачка Лайма Вайкуле вирішила поставити крапку в скандалі, який виник після її заяви щодо відмови виступати в окупованому Криму. Співачка заявила, що не хоче втручатися в політику, але не стане виступати на півострові, так як це заборонено владою її країни, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російські ЗМІ.

"Коли мене запитали:"Лайма, якщо вас запросять, ви поїдете до Криму?"- я сказала:"Нам заборонено". І мене це дратує, що люди, які лінуються подивитися в інтернеті, права я чи ні, починають щось голосно говорити і некрасиво себе вести", - заявила співачка.

Вона пояснила, що закони Латвії забороняють виступати на окупованому півострові громадянам своєї країни. Тому вона зможе поїхати з концертом до Криму тільки після того, як буде знято відповідна заборона.

"Я люблю свою публіку. Хіба можна бути проти когось? Я завжди "за", і не треба мене вплутувати в політику", - підкреслила артистка.

Слід зазначити, що подруга Лайми Вайкуле, Алла Пугачова жартівливо прокоментувала скандал із заявою співачки про відмову виступати в Криму. Вона зняла відеоролик з Вайкуле, в якому попросила подругу показати язик.

"Я так і знала. У тебе язик без кісток. З таким язиком треба знаєш чим займатися? Мовчати", - заявила в відео Пугачова.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Росії стали погрожувати Лаймі Вайкуле штрафами і заборонами на проведення концертів після відмови виступати в окупованому Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?