"Мені б таку фігуру в 65": Бріджит Макрон знову з'явилася на публіці
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Мені б таку фігуру в 65": Бріджит Макрон знову з'явилася на публіці

"Мені б таку фігуру в 65": Бріджит Макрон знову з'явилася на публіці
Джерело:  online.ua

16 січня перша леді Франції взяла участь у церемонії вручення призу Стефана Берна, відомого французького і люксембурзького журналіста, яка пройшла в Інституті Франції в Парижі. Бріджит Макрон вкотре продемонструвала елегантний образ та чудову фізичну форму, передає ONLINE.UA.

Так, для виходу Бріджит одягнула синій костюм зі спідниці довжиною вище коліна і піджака, який доповнює чорний ремінь на талії. Під верхнім одягом Макрон також приміряла джемпер такого ж кольору, відтак вийшов стильний color look (це використання в одному образі одягу, верхнього одягу, аксесуарів тощо одного кольору, які збігаються за відтінком).

Завершували образ дружини Еммануеля Макрон чорні туфлі на підборах.

"Мені б так виглядати в 65; неймовірна жінка; це найкрасивіша перша леді Франції за всю історію; Меланії вона не конкурентка; виглядає розкішно", - пишуть користувачі мережі в коментарях до фото.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що нещодавно першу леді Франції Бріджит Макрон разом з її чоловіком Еммануелем приймала королівська сім’я Бельгії.  В ході прийому 65-річна красуня вкотре підтвердила, що має прекрасне почуття стилю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?