Мені дійсно подобаються росіяни: Трамп здивував реакцією на звинувачення Клінтон
Категорія
Політика
Дата публікації

Мені дійсно подобаються росіяни: Трамп здивував реакцією на звинувачення Клінтон

Мені дійсно подобаються росіяни: Трамп здивував реакцією на звинувачення Клінтон
Джерело:  online.ua

Американський глава Дональд Трамп різко відреагував на звинувачення Гілларі Клінтон, яка звинувачувала ряд вашингтонських політиків в зв'язках з РФ. Він назвав свою суперницю на пост президента США в 2016 році божевільною, але при цьому зізнався, що йому дійсно подобаються росіяни. Про це Трамп написав на своїй сторінці Twitter, передає ONLINE.UA.

"Гілларі назвала Тулсі Габбард "фавориткою Росії", а Джиллі Стайна -"російським агентом". Як всі пам'ятають, мене теж називали великим любителем Росії, дійсно, мені подобаються росіяни, як і всі люди. Гілларі збожеволіла!" - написав Трамп.

Таким чином Трамп відреагував на слова Клінтон, яка 18 жовтня заявила, що кандидатка у президенти Тулсі Габбард є "улюбленим кандидатом російських", а колишній учасник президентських перегонів від Партії зелених Джилл Стайн - "російський агент". Клінтон вважає, що Габбард можуть висунути на вибори для того, щоб відібрати голоси виборців у демократів. У відповідь Габбард назвала Гілларі "уособленням корупції і розпалювачкою війни".

Слід зазначити, що скандал між Трампом і Клінтон у справі про листування був вичерпан. Розслідування Держдепу США по використанню Гілларі особистої електронної пошти для робочого листування, коли вони була державною секретаркою, не виявило ніяких доказів умисного поводження з секретною інформацією. Раніше президент США натякав на те, що хотів би бачити суперницю за гратами по цій справі, але пізніше відмовився проводити розслідування відносно неї.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що президент США Дональд Трамп заявив, що був би "дуже щасливий", якби його суперницею під час виборів 2020 року стала ексдержсекретарка Штатів Гілларі Клінтон.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?