Мені потрібна така енергія і голос: Денис Жупник підкорив Тіну Кароль на "Голосі країни"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Мені потрібна така енергія і голос: Денис Жупник підкорив Тіну Кароль на "Голосі країни"

Мені потрібна така енергія і голос: Денис Жупник підкорив Тіну Кароль на "Голосі країни"
Джерело:  online.ua

Кожен випуск шоу "Голос країни 10" відкриває глядачам неймовірні таланти і шостий ефір не став винятком - на сцені головного вокального конкурсу України в ролі учасника з'явився відомий теле-, радіоведучий і шоумен Денис Жупник. Його виступ став справжньою сенсацією і сюрпризом останнього ефіру, як для глядачів, так і для зоряного суддівського складу. Зірка радіостанції "Хіт ФМ", телеканалів М1 і М2 підкорив усіх своїм вокальним талантом і викликав справжній фурор. Підтвердженням тому стало рішення Тіни Кароль, яка відома на проєкті як найвимогливіша суддя, розгорнути своє крісло до конкурсанта на перших хвилинах виступу, передає ONLINE.UA.

Денис Жупник для участі в "сліпих прослуховуваннях" на "Голосі країни 10" обрав популярну пісню Монатика "Жизнь поет". Він відразу ж вразив глядачів і суддів своїм вокалом, але повернулася до нього тільки Тіна Кароль. Зоряна наставниця високо оцінила виступ Дениса і автоматично прийняла його в свою команду.

"Мені в твоєму виступі сподобалася енергія і органіка. Це головне! У тебе динамічний голос. Мені не вистачає такого чоловічого тембру в команді!", - зізналася Тіна Кароль, яка вже в сьомий раз займає тренерське крісло на "Голосі" і привела до перемоги в конкурсі багатьох своїх підопічних.

Денис щиро подякував Тіні за можливість взяти участь в боротьбі за звання "голосу країни". Він зізнався, що давно займається музикою і мріє побудувати співочу кар'єру. Потрапляння в команду Тіни Денис вважає великим везінням, так як під настановами такого неперевершено технічного тренера є всі шанси підкорити олімп українського шоу-бізнесу.

"Це вже не перша моя поява на "Голосі країни". Вісім років тому я був учасником другого сезону. Тоді мені вдалося дійти до прямих ефірів, а це дуже непоганий результат. За цей час я встиг багато чого досягти як радіо-, телеведучий і шоумен. Музика також постійно була поруч, але обділена моєю увагою. Прийшов час відновити справедливість, і "Голос країни 10" - найкраще місце для цього!", - прокоментував свою першу перемогу на "Голосі" Денис Жупник.

Денис Жупник на "Голосі країни 10" - "Жизнь поет" (відео):

Варто зазначити, що голос Дениса Жупника знайомий багатьом українцям, адже він звучить на одній з топових радіостанцій країни. Також голосом Дениса українською мовою говорять улюблені багатьма герої кінофільмів, такі як Лендо в "Зоряних війнах" і султан Мурат в "Величному столітті". Крім того, шоумен часто стає обличчям престижних музичних премій України, на яких виступає в ролі ведучого.

Незважаючи на різносторонню творчу кар'єру, Денис Жупник не зупиняється на досягнутому і впевнено розвиває свої таланти. Денис співає з 15 років, але до цих пір йому ще не вдалося розкрити себе в музиці на всі 100%. Тому Жупник не випадково обрав для нового старту сцену "Голосу країни", адже там вже десятий рік поспіль запалюються яскраві зірки, які оновлюють і виводять український шоу-бізнес на новий рівень.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що український ведучий Денис Жупник здійснив несподіваний "камінг-аут". Ведучий радіостанції "ХитFM", а також член журі "Євробачення 2018" зізнався, що любить готувати.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?