Мені страшно: колишній радник Зеленського заявив про тиск на "слуг народу"
Категорія
Політика
Дата публікації

Мені страшно: колишній радник Зеленського заявив про тиск на "слуг народу"

Мені страшно: колишній радник Зеленського заявив про тиск на "слуг народу"
Джерело:  online.ua

Колишній радник президента України та народний обранець від "Слуги народу" Гео Лерос стверджує, що під час зустрічі "малої фракції" очільник ОПУ Андрій Єрмак півтори години "зомбував" його колег. Він також наголосив, що Єрмак почав тиснути на "слуг народу" і звинувачувати його самого через публікацію плівок з братом голови ОПУ - Денисом Єрмаком. Такими даними Гео Лерос поділився у своєму Фейсбуці, передає ONLINE.UA.

За словами нардепа, в ході зустрічі з депутатами Єрмак звинувачував Лероса у тому, що він "людина Хорошковського", а згодом і в тому, що він буцімто покупець телеканалу "Інтер".

"Словом, у людини зовсім помутнів розум, і мені страшно за державу. Єдину правду сказав Єрмак, що тепер я його особистий ворог, і він мені ніколи в житті цього не пробачить", – заявив Гео Лерос.

Що стосується тиску на "слуг народу" депутат підкреслив, що не вважає, що колектив може триматися на страху. За його словами, це ще раз демонструє зарозуміле ставлення до депутатів і неповагу до принципів демократії.

"Я розумію, що він хоче мене показово посадити. Та щось мені підказує, що своїми діями він, як завжди, вирішує свої особисті проблеми за рахунок інших. Буцімто рейтинг президента – його власність", – додав Лерос.

Він також звернув увагу на те, що у народного обранця взагалі не може і не повинно бути жодних конфліктів з очільником Офісу Президента України, адже для цього є 2 причини. По-перше, посада Єрмака не передбачає участі в політичних рішеннях. По-друге, глава ОПУ не має права виносити судження про політичні рішення щодо депутата у партії, а повинен займатися канцелярією.

Варто нагадати, що 1 квітня депутати із партії "Слуга народу" вимагали у МВС, СБУ, ДБР та ОГП перевірити факти в оприлюднених нардепом Гео Леросом відеозаписах і притягнути винних до відповідальності. Як відомо, останній опублікував відеозаписи, на яких брат очільника Офісу президента Андрія Єрмака – Денис Єрмак – проводить переговори про працевлаштування неназваних осіб на певні посади в органах влади.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 20 березня  Володимир Зеленський звільнив народного обранця від політичної сили "Слуги народу" Гео Лероса  з посади свого позаштатного радника.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?