"Мені їх шкода": Лавров цинічно висміяв владу США
Категорія
Політика
Дата публікації

"Мені їх шкода": Лавров цинічно висміяв владу США

"Мені їх шкода": Лавров цинічно висміяв владу США
Джерело:  online.ua

Міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров заявив, що йому шкода американців, які "ще не зрозуміли", що санкції проти Росії не мають жодного ефекту. Про це він сказав в інтерв'ю програмі "Москва. Кремль. Путін" на каналі "Росія 1", коментуючи підготовку США чергового пакету санкцій щодо Росії, передає ONLINE.UA.

"Я не застерігав їх, я просто сказав, що це безглуздо. І більше нічого. Я сказав, що це незрозуміло з якою метою. Якщо вони ще не зрозуміли, що санкції не діють, мені їх шкода", - сказав Лавров.

Варто зазначити, нещодавно одіозний очільник МЗС РФ заявив, що позиція Європейського Союзу щодо відновлення відносин з Росією тільки за умови виконання Москвою мінських домовленостей щодо війни на Донбасі є безперспективною. Також дипломат додав, що загалом РФ має зацікавленість у нормалізації відносин з ЄС.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  очільник МЗС РФ Сергій Лавров стверджує, що пропозиція США про введення миротворці ООН на Схід України є недопустимою.  З даною заявою він виступив на прес-конференції в Москві за підсумками російської зовнішньої політики у 2018 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?