Мер Балаклії Столбовий разом з родиною втік до РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Мер Балаклії Столбовий разом з родиною втік до РФ

Мер Балаклії Столбовий разом з родиною втік до РФ
Джерело:  online.ua

Очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов офіційно повідомив, що балаклійський міський голова Іван Столбовий залишив територію громади та виїхав до Росії разом зі своєю родиною Про це стало відомо 7 квітня.

Джерело:  "Факти"

Мер Балаклії Столбовий зрадив Україну та втік до РФ

За нашою інформацією, мер Балаклії зі своєю сім’єю залишив це місто і виїхав на територію Росії. На жаль, ми такі факти маємо, і я переконаний, ці люди понесуть справедливе та жорстке покарання за свої дії, за зраду України і кожного мешканця населеного пункту, - наголосив Олег Синєгубов.

Як стверджує очільник Харківської ОВА, стосовно Столбового є кримінальне провадження, продовжуються слідчі дії, наслідком яких, запевняє Синєгубов, буде оголошення підозри.

Що відомо про ситуацію у Балаклії

Як уже згадувалося раніше, армія РФ до Балаклії на початку березня.

26 березня стало відомо, що окупанти взяли в полон заступника міського голови Балаклії Харківської області Сергія Полторака, тоді припускали, що може бути захопленим також і мер міста Іван Столбовий.

Однак 28 березня з'явилися дані про те, що балаклійський міський голова Іван Столбовий неушкоджений і вільно пересувається тимчасово захопленим росіянами містом.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?