Мер Києва не засуджує поліцію, яка обстріляла автомобіль
Категорія
Політика
Дата публікації

Мер Києва не засуджує поліцію, яка обстріляла автомобіль

Мер Києва не засуджує поліцію, яка обстріляла автомобіль

Мер Києва Віталій Кличко вважає, що подія з переслідуванням і обстрілом поліцією автомобіля, в результаті чого загинула людина, стане хорошим уроком для "мажорів і любителів випити за кермом", написав він на своїй сторінці в Facebook, передає ONLINE.UA.
"Тут до цього часу ведеться дискусія щодо того, чи правомірно і чи правильно вчинила поліція, яка застосувала зброю, щоб зупинити неадекватних порушників", - написав Кличко. Він назвав трагедією загибель хлопця, яка "повинна показати всім "бравим" мажорам, любителям випити за кермом і тим, хто звик до безкарності, що жарти скінчилися".
На думку Кличка, тільки рішучі дії правоохоронців здатні навести лад у місті.
"Тільки жорсткі дії поліції щодо забезпечення правопорядку в місті змусять громадян поважати закон і дотримуватися порядку. Це стосується і безпеки на дорогах, і правил парковки. Щоб, наприклад, тьоті на Rang Rover не вважали себе всемогутніми", - написав він.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?