Мер Кличко шокував появою на відкритті Шулявського мосту - відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Мер Кличко шокував появою на відкритті Шулявського мосту - відео

Мер Кличко шокував появою на відкритті Шулявського мосту - відео
Джерело:  online.ua

Вдень у суботу, 28 грудня, київська влада офіційно відкрила першу полосу Шулявського мосту. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку мера Віталія Кличка у Facebook.

Стличний голова прибув на відкриття у костюмі Санта Клауса. Окрім того, він особисто проїхав шляхопроводом на квадроциклі.

"Шулявка їде!" - оголосив Кличко.

Слідом за мером спрямували інші автомобілі - легкові й вантажні. Наразі це перша черга Шулявського шляхопроводу. Вона поєднала вулицю Гетьмана з вулицею Довженка. Головна мета проєкту - розвантажити проспект Перемоги та запобігти заторам.

У наступні пів року влада планує доповнити міст з'їздами на згаданий проспект. Для цього необхідно завершити демонтувати завод "Більшовик".

Нагадаємо, Шулявський міст - це давня обіцянка київської влади. До цього у 2019 році мер вже хизувався відкриттям мосту. Цей об'єкт над Володимирським узвозом зі скляними вставками отримав лаконічну назву "міст Кличка".

Як повідомляв ONLINE.UA, протягом 2019 року необноразово тимчасово перекривали сегмент проспекту Перемоги для автомобілів, щоб провести певні роботи на шляхопроводі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?