Мер Львова заявляє, що у Порошенка наважаються на серйозний крок
Категорія
Політика
Дата публікації

Мер Львова заявляє, що у Порошенка наважаються на серйозний крок

Мер Львова заявляє, що у Порошенка наважаються на серйозний крок

Мер Львова Андрій Садовий заявив, що за його інформацією, в адміністрації президента України Петра Порошенка розглядають можливість провести дострокові парламентські і президентські вибори восени.
Про це львівський мер розповів в інтерв'ю "Дзеркалу тижня", повідомляє ONLINE.UA.
Читайте також: Луценко розповів, за що мера Львова можуть відсторонити від посади: з'явилося відео
"Наскільки я знаю, такий варіант серйозно розглядається в адміністрації президента. Існує план - восени провести дострокові парламентські і президентські вибори. Тому що президент втрачає довіру і боїться, що через рік йому буде дуже важко думати про наступний термін", - заявив Садовий.
Також мер Львова, що на депутатів від фракції "Самопоміч" йде постійний тиск, а його телефонні дзвінки аналізуються.
"Я гордий за своїх колег, за їхню позицію. Хоча членів парламентської фракції ("Самопоміч" - ред.) постійно спокушають, на них постійно тиснуть. Натякають на можливість порушення кримінальних проваджень. Те, що аналізуються телефонні дзвінки - це однозначно. Він (президент - ред.) дуже поінформована людина. Наприклад, ми зустрілися з Саакашвілі, Гриценко і Гацько. Під час зустрічі в адміністрації я переконався, що він у деталях обізнаний про те, що обговорювалося", - розповів мер Львова.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Садовий припустив, що перед генпрокуратурою поставили завдання повідомити йому про підозру у найкоротші терміни, після чого його швидко відсторонять від посади мера Львова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?