Мер обласного центру України потрапив у реанімацію
Категорія
Події
Дата публікації

Мер обласного центру України потрапив у реанімацію

Мер обласного центру України потрапив у реанімацію
Джерело:  online.ua

Мер Луцька Микола Романюк госпіталізований в Луцьку міську лікарню.
Як повідомляє ONLINE.UA, таку інформацію наводять луцькі ЗМІ.
Зокрема, видання ВолиньPost опублікувало заяву сім'ї мера.
"Містом поширилася інформація про госпіталізацію і важкий стан Луцького міського голови Миколи Романюка. Щоб уникнути всіляких непорозумінь і неточностей, повідомляємо, що Микола Ярославович справді був госпіталізований 31 січня цього року і перебуває на лікуванні в Луцькій міській клінічній лікарні", - йдеться в заяві.
За даними джерел луцького видання 0332.ua, зараз Микола Романюк "в реанімації в стані коми, що підтверджують і лікарі медичного закладу".

Читайте також: Мережу повеселив мер Чорноморська, який "вже не краде": з'явилося відео
Відзначимо, що раніше в місті поширювалися чутки про смерть Миколи Романюка.
25 січня в Facebook мера був опублікований запис: "Сьогодні в місті була запущена провокаційна інформація про мене. Це підло, цинічно і втрата будь-яких моральних цінностей. Бажаю організаторам цих чуток здоров'я і довгих років життя! Бог вам суддя".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  мер Житомира Сергій Сухомлин перелякав своїх виборців, коли знепритомнів під час марафону.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?