Мер Одеси в черговий раз не повернувся до роботи після відпустки
Категорія
Політика
Дата публікації

Мер Одеси в черговий раз не повернувся до роботи після відпустки

Мер Одеси в черговий раз не повернувся до роботи після відпустки
Джерело:  online.ua

Мер Одеси Геннадій Труханов вже більше 40 днів відсутній на роботі.

Його остання позачергова відпустка закінчилася 4 лютого, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Одеса мало не залишилася без мера: фото з Трухановим насмішило соцмережі

Відзначається, що Труханів пішов у відпустку у восьмий раз за 2017 рік 26 грудня, після чого повинен був вийти на роботу 18 січня, однак, відпустку продовжили до 21 січня. Після цього чиновник відправився у відрядження до Греції і Давосу, і знову пішов у неоплачувану відпустку до 4 лютого.

Однак, в понеділок, 5 лютого, апаратну нараду знову проводив його заступник Анатолій Орловський. Варто зауважити, що заповзятливі одесити вже навіть влаштували "поминки" по меру на 40-й день його відсутності на посту 3 лютого.

Відсутність Труханова пов'язують з активізацією НАБУ розслідування "справи Краяна", - покупки Одесою майна непрацюючого заводу, яке раніше було куплено власником за 11,5 млн грн., однак, продане місту за 185 млн грн. Також Труханова підозрюють в причетності до "розпродажу" муніципального майна і розтраті коштів на ремонті доріг.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше детективи НАБУ провели у Геннадія Труханова обшуки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?