Мер, який попався на хабарі, вийшов з-під варти
Категорія
Україна
Дата публікації

Мер, який попався на хабарі, вийшов з-під варти

Мер, який попався на хабарі, вийшов з-під варти
Джерело:  interfax.com.ua

Заарештований з правом застави Печерським районним судом Києва мер Вишгорода Київської області Олексій Момот

 вийшов з-під варти після внесення застави в розмірі 5 млн грн.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Інтерфакс-Україна.


Мер Вишгорода був звільнений з-під варти у вівторок близько 13:00 за київським часом.


На питання журналістів, які зібралися, чи буде він продовжувати виконувати свої обов'язки міського голови, Момот відповів: "Від посади мене поки що не усунули, я зобов'язаний виконувати обов'язки міського голови".


Нагадаємо, 14 квітня був затриманий Момот, який разом зі спільниками вимагав від представника будівельної фірми $300 тис, а також приміщення в 4 тис кв. м в новобудові за неперешкоджання будівництва житлового комплексу.


Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою, за попередньою змовою групою осіб, поєднане з вимаганням) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає позбавлення волі на термін до 10 років з конфіскацією майна.


17 квітня Печерський районний суд міста Києва обрав міському голові Вишгорода Київської області  Олексію Момоту запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на два місяці з можливістю внесення застави в розмірі 5 млн грн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?