Мера Мелітополя Івана Федорова обміняли на дев’ятьох російських полонених
Категорія
Україна
Дата публікації

Мера Мелітополя Івана Федорова обміняли на дев’ятьох російських полонених

Мера Мелітополя Івана Федорова обміняли на дев’ятьох російських полонених
Джерело:  online.ua

Мера Мелітополя Івана Федорова звільнено з полону внаслідок обміну на дев‘ять полонених військовослужбовців Російської Федерації.

Джерело: радниця керівника Офісу Президента Дар‘я Зарівна в ефірі національного  телемарафону

Мера Мелітополя обміняли на російський строковиків

Мер Мелітополя Іван Федоров був звільнений з російського полону. Більше п‘яти днів викрадачі утримували мера, примушуючи до співпраці, та Федоров не скорився. За нього Росія отримала дев‘ять своїх полонених солдатів 2002-2003 років народження. Це фактично діти, строковики, яких, за словами російського Міноборони, в Україні немає, але весь світ знову бачить, що "их там есть", – зазначила вона.

Нагадаємо, що мера Мелітополя викрали російські війська 11 березня. Близько 10 загарбників увірвалися до кабінету очільника міста, натягнули йому на голову чорний пакет та відвезли на авто в невідомому напрямку.

16 березня Федорова звільнили з полону. Мер поспілкувався з Президентом України Володимиром Зеленським і заявив, що найближчим часом повернеться до виконання своїх обов’язків.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?