Мережу обурив інцидент з військовим у львівській маршрутці
Категорія
Події
Дата публікації

Мережу обурив інцидент з військовим у львівській маршрутці

Мережу обурив інцидент з військовим у львівській маршрутці
Джерело:  online.ua

У мережі опублікована історія про те, як в маршрутці пасажири відмовилися поступитися місцем військовому на милицях, що викликало шквал обурення у користувачів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на повідомлення в Facebook в співтоваристві «Варта1».
«Сльози навертаються на очі досі, хоча з часу побаченого вже пройшло години дві», - написала користувачка Facebook, мешканка Львова Анна Ричаговська.
«Заходила в центрі в маршрутку 53 через середні двері. Зліва, трохи тримаючись за поручні і 2 милиці, стояв воїн. Запитала - ніхто місцем не поступився? Посміхнувся...», - продовжила Ричаговська.
«Кажу - люди, поступіться хтось місцем! Мовчок. Я тоді голосніше - Ви всі сліпі? Хтось неохоче посунувся з теплого місця і чоловік присів. Питаю тишу - чому ж ми говоримо, що держава погана, чому не дивимося кожен на себе? Тиша ... Байдужість, черствість, жадібність - це риси не тільки високопоставлених чиновників, на жаль», - продовжили в соцмережі.

Читайте також: Працюють по "сепарам": з'явилося відео з епіцентру бою на Донбасі
«Так, у мене сльози котилися з очей, мені було соромно за нас усіх і шкода цього чоловіка, який невідомо скільки зупинок їхав стоячи на хворих, може, і поранених ногах...», - додала Анна Ричаговська.
При цьому користувачі мережі обурилися інцидентом.
Марія Захарчук: Як би не було прикро, але чомусь так. І кажучи, почнемо з себе, одиниці починають, а решта черстві люди і далі так живуть((
Катерина Левицька: Соромно за таких "людей"....
Зоряна Львів: Ми вже не нація, а стадо вовків... Тому так і живемо. І ніхто не винен, крім нас самих. Міняти щось треба, починаючи з себе.
Марія Гірник: Люди поводяться так, ніби їх це не стосується. Кожен сподівається на те, що хтось поступиться місцем. І завжди є відмовки: не бачив, не зрозумів, але насправді, не хотів бачити, не хотів зрозуміти. Прикро... Як то кажуть: "Не хочу гірше, ніж не можу!".
Natali Stalenna: Без слів! Чесно, боляче.
Лілія Федорова: А ще хочемо в Європу.
Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі з'явилося потужне відео про один зі звичайних днів українських військових в зоні проведення АТО на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?