Мережу підірвало скандальне рішення суду в Росії щодо няні-вбивці
Категорія
Світ
Дата публікації

Мережу підірвало скандальне рішення суду в Росії щодо няні-вбивці

Мережу підірвало скандальне рішення суду в Росії щодо няні-вбивці
Джерело:  mk.ru

У Росії узбецьку няню Гюльчехру Бобокулову, яка обезголовила чотирирічну дівчинку, Хорошевський суд Москви звільнив від кримінальної відповідальності і відправив на примусове лікування в психіатричний стаціонар.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на MK.RU.
29 лютого цього року няня дитини-інваліда обезголовила її і підпалила квартиру, що її винаймала родина, яка найняла її на роботу. Бобокулова після скоєння злочину попрямувала до найближчої станції метро з відрубаною головою малятка, яка лежала у неї в сумці, і вигукувала погрози на адресу перехожих, обіцяла зробити самопідрив. Її затримали, прибувши за викликом, правоохоронці.
24 листопада суд визнав няню неосудною, оскільки лікарі поставили їй діагноз "шизофренія", і відправили в психдиспансер замість в'язниці.

Читайте також: Б ожевілля сучасної Росії показали двома фото
Соцмережі в шоці.
Сталінгулаг: Узбецьку няню, яка бігала з головою дитини, звільнили від кримінального покарання. Зараз пару років полікують і відпустять. Це не покемонів ловити!




Marianna: Жесть.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в соцмережах оприлюднили карикатуру, що влучно описує зовнішню і внутрішню політику Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?