Мережу підірвав фашистський танець на росТБ: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Мережу підірвав фашистський танець на росТБ: опубліковано відео

Мережу підірвав фашистський танець на росТБ: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Користувачів соцмереж обурив танець на російському конкурсі, який виконали у фашистській формі та зі зброєю.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ролик BlueBird в YouTube.



"Ай да Мединський, ай да молодець. Спочатку Стомлені Сонцем, потім Штрафбат, тепер це. Який чудовий міністр культури. Патріотичний до мозку кісток", - пише Олександр Кисельов.


"Пропаганда фашизму. До речі і свастика є... У нас начебто за таке стаття? Куди писати петиції на залучення покидьків, які зняли це?" - обурюється Dmitry Afanasenko.


"Деградація цінностей, плювок в пам'ять наших предків. Гидота на телебаченні. Слава Богу мої діти не дивляться ТБ. Цим зараз розважають споживачів?" - коментує Andy Maimus.


"Журі - труси і негідники. Далі все по 10 балів. Навіть Цискарідзе не посмів не послухатися. Явно не за незграбну ходьбу "драматичного артиста" по сцені в чоботях. Далі за плювок... Як там за сюжетом: у них було всього по 2 хвилини, але вони встигли багато... Петрову форма до речі личить..."- пише Історія Москви.


"На Донбасі "добровольці" вмирають під червоним прапором, а в Росії драпірують мавзолей і з радістю носять нацистську форму. Що з нами стало...", - написав Serdce Danko.


Нагадаємо,  в мережі з'явилося фото, на якому українського коміка Володимира Зеленського російський журналіст назвав "фашистом".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?