Мережу підкорили спокусливі фото Дженніфер Еністон
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Мережу підкорили спокусливі фото Дженніфер Еністон

Мережу підкорили спокусливі фото Дженніфер Еністон
Джерело:  online.ua

Популярна голлівудська акторка Дженніфер Еністон у 49 років не втомлюється дивувати своїх фанатів розкішною фігурою та звабливими образами. Деякі шанувальники переконані, що ця зірка буде залишатися молодою та красивою ще найближчі 20 років, передає ONLINE.UA.

Красуня не відмовляється від гарячих фотосесій та часто з'являється на обкладинках глянцю.

Нещодавно колишня Бреда Пітта знялась в ефектній фотосесії для Elle та прикрасила обкладинку січневого випуску. Для зйомки голлівудська красуня приміряла спекотні образи, які вже розбурхали мережу. У січневому номері журналу Дженніфер Еністон постане у міні-сукнях та білому топі, який вона вбрала без спідньої білизни. Виглядала акторка дуже спокусливо, що підтвердили і її прихильники.

Також у новому номері красуня вперше заговорила про свої розлучення.

"У мене нема відчуття порожнечі. Мої шлюби, я в цьому переконана, були успішними. І коли вони підійшли до фінальної межі, був зроблений вибір. Ми вирішили бути щасливими. Іноді союз перестає бути долею... Все в порядку. Це не провал", - пояснила Еністон.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  відома акторка Емма Уотсон на цьогорічній "оскарівській" вечірці з’явилася з новим тимчасовим татуюванням  та здивувала шанувальників неграмотністю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?