Мережу підкорив трилер "Мандрівники" з донькою Джонні Деппа у головній ролі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Мережу підкорив трилер "Мандрівники" з донькою Джонні Деппа у головній ролі

Мережу підкорив трилер "Мандрівники" з донькою Джонні Деппа у головній ролі
Джерело:  online.ua

Після того, як Лілі-Роуз Депп вдалося за лічені роки підкорити модну індустрію, вона вирішила продемонструвати свій талант в Голлівуді. Донька легендарного актора Джонні Деппа і співачки Ванесси Параді отримала одну з головних ролей у досить провокативному трилері "Мандрівники". Нещодавно автори проєкту опублікували перший яскравий трейлер, який вразив кіноманів з різних куточків світу. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням Ютуб-канал  Lionsgate Movies.

Варто звернути увагу на те, що режисером стрічки "Мандрівники" виступив Ніл Бергер, якого глядачі полюбили за проекти "Ілюзіоніст" і "Дивергент".

Стрічка "Мандрівники" розповідає про 30 молодих людей, які є учасниками космічної експедиції. Вони мають намір поселитися на далекій планеті, оскільки це може врятувати людство від загибелі. Під час експерименту вони п'ють дивну рідину синього кольору, яка притупляє їхні почуття. Зразу ж після того, головні герої відмовляються приймати ці наркотики, все виходить з-під контролю: страх, жага влади і пристрасть охоплюють їх.

"Кого хвилюють правила? Ми можемо робити все, що захочемо!", - заявляє один з головних героїв стрічки.

Варто зазначити, що сюжет трилера уже активно обговорюють користувачі мережі. Також кіномани не приховують, що їх приємно здивував акторський склад, адже одну з головних ролей зіграла Лілі-Роуз Депп. Як відомо, це не кінодебют актриси, адже її грою можно насолодитися у відомих фільмах "Король", "Планетарій", "Танцівниця", "Трафік" та ін.

Окрім цього, у фільмі можна буде побачити знаменитих акторів Голлівуду.

  • Колін Фаррел – доктор Річард Оллінг

  • Лілі-Роуз Депп – Села

  • Тай Шеридан – Крістофер

  • Айзек Хемпстед-Райт

  • Фінн Вайтхед – Джек

Автори проєкту нагадують, що прем'єра фільму "Мандрівники" повинна була відбутись ще у листопаді 2020 року, однак через локдаун стрічку вирішили перенести. За попередніми даними, фільм надійде у прокат уже 22 квітня 2021 року.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Джонні Депп викликає Ілона Маска до суду через свою ексдружину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?