Мережу повеселила розповідь про російських туристів за кордоном
Категорія
Світ
Дата публікації

Мережу повеселила розповідь про російських туристів за кордоном

Мережу повеселила розповідь про російських туристів за кордоном
Джерело:  online.ua

Відомий російський журналіст і блогер Аркадій Бабченко розповів про свою поїздку до Греції, де його вразила зустріч з російськими туристами.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його сторінку в Facebook.


"Зліва за столиком четверо. Чи не гопники. Середній клас. Менеджери, або, може, навіть програмісти. "Мордва, чурки". В результаті прогнозовано дійшли до ххLв, ну, тут вже відірвалися по повній. Домовилися на тому, що ххLм все мізки зомбували. Справа парочка. У нього на куртці російський прапор, на майці - автомат Калашникова. У неї - сумка, обліплена кусками різнокольорового скла розміром з палець. Ну, такі вони, Господи. Створив ось ти їх такими чогось. Тобі видніше. Чи не чути б тільки. І не бачити", - пише журналіст.


"Потім прийшла класика. На лабутенах на* і в зі стразами штанях. З ботоксом в губах. Як з демотиваторів. Я думав, таких вже не роблять. Але ж ні. Цілих три. Еталонні. Ну, ці вже про ххLв не говорили. занадто для них складно", - продовжив він.


"Народу в цьому нещасному курортному містечку, як оселедців у бочці. Скрізь російська мова. Посольство, кажуть, перейшло на цілодобовий режим роботи, щоб задовольнити всі візи. Ось так раз в три роки зібрав грошей, щоб хоч в несезон дитини нарешті вивезти, їдеш в Грецію, а приїжджаєш в Тагіл. І адже жоден патріот ж до Криму не поїхав. Гейропа, Піндос, а все чартери - битком. Ердоган (Реджеп Ердоган, президент Туреччини, - Ред.), собачий син, закінчуй збивати російські літаки, відкрий кордон і забери весь цей свій тагіл-контингент назад до себе в Кемер", - поділився Бабченко.


Інші користувачі також прокоментували історію.


"Я в Греції бачив машину з георгіївською стрічкою на дзеркалі. Чувак там, між іншим, вже двадцять років живе", - пише Андрій Тараканов.




"А Ви не любите пролетаріат! (с)Собаче серце", - коментує Валерій Вікторов.


Нагадаємо,  Бабченко оцінив іронію збігу церковного свята Пасхи, до якої своєрідно підготувалися в Москві, і Дня міжнародної солідарності трудящих 1 травня, який був введений комуністами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?