Мережу розбурхала аварія на заводі в Росії, де роблять "Буки": з'явилися фото і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Мережу розбурхала аварія на заводі в Росії, де роблять "Буки": з'явилися фото і відео

Мережу розбурхала аварія на заводі в Росії, де роблять "Буки": з'явилися фото і відео
Джерело:  online.ua

У Росії обвалився дах одного з цехів машинобудівного заводу імені Калініна, в Єкатеринбурзі, який входить в концерн «Алмаз-Антей» і виробляє військову техніку, зокрема, зенітно-ракетні комплекси «Бук».
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу регіонального управління МВС РФ.
В результаті обвалення покрівлі загинули чотири людини, ще 14 отримали поранення. Серед постраждалих четверо перебувають у важкому стані.
Аварія сталася близько 13 години за місцевим часом.
За попередніми даними, дах обвалився через скупчення на даху снігу.


Як пояснили представники компанії, трагедія сталася в цеху з оброблення металів, який був однією з найстаріших будівель заводу.
Варто зазначити, що будівлю, де обвалилася покрівля, ремонтували в липні цього року: там поміняли вікна, труби опалення і каналізації, а також залили підлогу бетоном.

Читайте також: Хочу збивати літаки: мережу вжахнуло відео з російською дитиною в ліжку-"Буку".
«Ця будівля - одна з найстаріших на заводі, 1952 року народження. Дах не ремонтували давно. Але за нею стежать. Ніяких передумов до руйнування даху і стін не було, тим більше що це стара цегла, товщина стіни - 4 метри», - розповіло джерело, знайоме з ситуацією, журналістам life.ru.
За даними російських слідчих, в момент обвалення в цеху працювали 119 осіб.
Наразі територія заводу оточена співробітниками МНС і Слідчого комітету. На місці трагедії працюють 163 людини і 41 одиниця техніки.
«На даний момент йде огляд кінологами і МНС завалів. Після потужні крани почнуть їх розбір. З досвіду можна сказати, що бувають випадки, що люди приходили з особистих або виробничих питань і вони могли опинитися там. Зараз ми не можемо закінчити роботу, поки не розберемо завали», - повідомив представник рятувальників.
Читайте також: У Росії зробили гучну заяву щодо по "Буку", який збив Боїнг на Донбасі
Тим часом користувачі соціальних мереж висловили своє ставлення до цієї трагедії.








Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Нідерландах представили звіт про катастрофу лайнера Boeing-777 рейсу MH17 на Донбасі, який був збитий ракетою ЗРК «Бук» російського виробництва.








Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?