Мережу розбурхало масове отруєння дітей під Києвом: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Мережу розбурхало масове отруєння дітей під Києвом: з'явилися фото

Мережу розбурхало масове отруєння дітей під Києвом: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

Дитячий творчий колектив з міста Бровари Київської області, який виступав на Хмельниччині, на вокзалі столиці зустрічала дюжина бригад швидкої допомоги: у дітей спостерігається масове отруєння невідомого походження.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook голови Вишгородської районної держадміністрації Олександра Горгана.
"Масове отруєння. Працівники служби екстреної медичної допомоги Київської області зустрічають на залізничному вокзалі "Київ-Пасажирський" 18 хворих дітей (з них троє у важкому стані). Діти з танцювального колективу "Галатея" Бровари. Брали участь в конкурсі в Кам'янець-Подільському. Працюють 12 бригад екстреної медичної допомоги", - написав він.
У мережі обурюються.

Олександр Вакула: Кошмар.
Віталій Мисник: За дітей і заради дітей, потрібно з'ясувати, де діти їли, і покарати всіх виродків від кухарів до власників закладів по всій строгості батьківського закону! А також покарати кураторів за такий контроль! Їм довірили найсвятіше в житті батьків! Тільки лінь все пустить на самоплив!
Читайте також: Суд прийняв рішення щодо виробника сурогату, який убив десятки людей


Як повідомляв ONLINE.UA, в лютому в Печерському районі, на вулиці Панаса Мирного міста Київ в школі №109 після ряду отруєнь була проведена інспекція, в ході якої з'ясувалося, що

дітей годували недоїдками

.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?