Мережу розбурхав російський актор, який не захотів вбивати українців в кіно
Категорія
Світ
Дата публікації

Мережу розбурхав російський актор, який не захотів вбивати українців в кіно

Мережу розбурхав російський актор, який не захотів вбивати українців в кіно

Відмова російського актора Олега Тактарова від ролі "жорстокого росіянина", котрий воює проти України, викликав справжню бурю в соціальних мережах.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Facebook.
Колишній боєць змішаних єдиноборств розповів, що в Голлівуді йому запропонували роль лідера сепаратистів.
"Чоловік, росіянин, 45-50 років, Роман — лідер групи російських сепаратистів, котрі підступно і жорстоко б'ються в Україні. Вирізавши мирне українську село, Роман і його команда на збитому американському літаку пускаються в погоню за офіцерами військово-морського флоту, котрі тікають від них", - йдеться в описі ролі, яку актор виклав у своєму Facebook.


Читайте також: От вам "слав'янська єдність": соцмережі посміялись над ставленням росіян до білорусів

Тактаров розповів, що, незважаючи на проблеми з грошима, він вирішив відмовитися від такої пропозиції.
"Сподіваюся, доля пошле мені іншу роботу, щоб якось допомогти дітям студентам, але грати це... Краще голодувати", — заявив він.



У свою чергу, політтехнолог Олексій Голобуцький у своєму Facebook звернув увагу на коментарі, які з'явилися під словами російського актора.



Варто відзначити, що під повідомленням Тактарова, зібралося чимало дотепних коментарів.







Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  російський віце-прем'єр Дмитро Рогозін відкрито погрожував Заходу новими балістичними ракетами, котрі нібито розробляються в Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?