Мережу розбурхав зрив показу фільму про геїв в Чернівцях: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Мережу розбурхав зрив показу фільму про геїв в Чернівцях: з'явилося відео

Мережу розбурхав зрив показу фільму про геїв в Чернівцях: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У Чернівцях представники «Правого сектора» і «Азова» зірвали показ фільму про ЛГБТ, що викликало бурхливу реакцію в соцмережах.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
Показ фільму режисера Марусі Боцюрків був запланований на 18 жовтня о 19.00 в мистецькому центрі «Бункер» на вулиці Героїв Майдану в Чернівцях, проте близько 30 представників «Правого сектора» і «Азова» на початку заходу вимагали припинити показ фільму.
Люди в балаклавах заявили, що «фільм пропагує гомосексуалізм, поки на сході триває війна» і заблокували підхід до кинопроектора в мистецькому центрі.
Відзначається, що суперечки між представниками «Правого сектора» і організаторами показу тривали близько години, після чого всі присутні розійшлися.
На місце було викликано п'ять екіпажів поліції.
При цьому в мережі не підтримали акцію зі зриву показу фільму.
Максим Самохвалов: Ну, такими темпами до Європи не візьмуть. Тут треба визначитися: або в Європу, або геїв щемити.
Рубенс: Немає інших проблем в країні. Питання, чи вони самі по собі м ** ки, або їх хтось "в темну" юзає для створення картинки і відволікання суспільства на всіляку фігню. Всі ті націоналісти, консерватори і інші подібні долбо ... би однакові у всіх країнах. Нехай йдуть в ІДІЛ і там насолоджуються своїми традиційними цінностями.


Як повідомляв ONLINE.UA, в  червні правоохоронні органи Стамбула жорстоко розігнали Марш Рівності ЛГБТ-спільноти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?