Мережу шокувало архівне фото гурту Spice Girls
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Мережу шокувало архівне фото гурту Spice Girls

Мережу шокувало архівне фото гурту Spice Girls
Джерело:  online.ua

Екс-солістка Spice Girls Мелані Браун (Мел Бі) опублікувала у соціальних мережах архівне фото зі всіма учасницями легендарного поп-гурту. Ця світлина вразила всіх шанувальників колективу, передає ONLINE.UA.

Так, Мел Бі написала книгу про своє життя, яка називається "Brutally Honest". Мелані наголосила, що у своїх мемуарах писала й про групу Spice Girls. Після цього вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram архівне спільне фото з іншими учасницями.

"Ми всі хотіли, щоб хтось вірив в нас, Spice Girls, тому що ми всі знали, що у нас є те, що потрібно, і багато іншого. Нам просто потрібні були ці двері, щоб відкрити наше послання, яке ми чекали з такими амбіціями і ніколи не здавалися, плюс ми мали один одного", – зазначила у підписі Браун.

Фанати в коментарях до фото зізнаються, що не впізнали своїх кумирів. Проте чимало шанувальників зазначили, що світлина дуже мила та щира.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше легендарний британський поп-гурт Spice Girls показав перший знімок, зроблений після возз’єднання. Як зазначається, відомий колектив зібрав усіх солісток, за винятком дизайнерки та дружини відомого футболіста Вікторії Бекхем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?