Мережу шокувало дитяче фото найкрасивішої жінки на світі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Мережу шокувало дитяче фото найкрасивішої жінки на світі

Мережу шокувало дитяче фото найкрасивішої жінки на світі
Джерело:  online.ua

У мережі опублікували чорно-білу дитячу фотографію американської супермоделі палестинського походження Белли Хадід, яку нещодавно назвали найкрасивішою жінкою планети. Що цікаво, кумедну світлину опублікувала в своєму Instagram-акаунті старша сестра знаменитості Джіджі, повідомляє ONLINE.UA.

Миле дитяче фото зроблене у вигляді колажу - на ньому зображені Белла, а зліва Джиджі. Обидві дівчинки дивляться в камеру і широко посміхаються.

Фанати зразу ж кинулися коментувати світлину та засипали її чималою кількістю лайків. Однак знайшлися і ті, хто жорстко розкритикував дівчат.

"Навіть не віриться, що ці маленькі дівчатка колись виростуть і стануть такими красунями та відомими моделями; ще до пластики - такі милі; ось так виглядає справжня краса, без втручань - я в шоці; Белла на себе зовсім не схожа; просто шок - їх не впізнати; я за природню красу - без пластики!; життя їх змінило - це правда; ви ще не бачили їх фото у юності до пластики", - пишуть користувачі мережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що супермодель Беллу Хадід назвали найкрасивішою жінкою в світі. Такого висновку дійшов пластичний хірург Джуліан Де Сільва, який провів власне дослідження, розрахувавши "ідеальність" деяких знаменитостей за формулою "золотого перетину".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?