Мережу вразило самогубство сотень китів: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Мережу вразило самогубство сотень китів: з'явилося відео

Мережу вразило самогубство сотень китів: з'явилося відео
Джерело:  BBC

Світові інформагенції збуджені інцидентом, який стався в Новій Зеландії, де понад 400 китів викинулися на берег.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ВВС.
Повідомляється, що це один з наймасовіших випадків самогубства китів, будь-коли зареєстрованих в країні. За даними департаменту, на берег бухти Голден-Бей новозеландського Південного острова викинулися 416 ссавців.
"З огляду на число загиблих тварин, ми повинні віддавати собі звіт в тому, що ті, які залишилися, в критичному стані", - заявив регіональний керівник департаменту охорони природи Ендрю Ламасон.
Читайте також: У Новій Зеландії стався новий потужний землетрус: з'явилися фото і відео
Місцеві жителі і волонтери намагаються врятувати тварин, але це ускладнюється тим, що на мілині знаходиться велика кількість туш загиблих китів, які заважають постраждалим поплисти в відкрите море.
Представник департаменту зазначив, що більшість тих, хто вижив, вже відправлені в море. Крім того, люди утворили біля берега живий ланцюг, щоб не дати китам знову викинутися на берег.


Як повідомляв ONLINE.UA, в кінці жовтня в селищі Лазурне Скадовського району на Херсонщині дві години рятували дельфіна, якого хвилями винесло на берег Чорного моря.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?