Мережу заінтригував рейтинг найпопулярніших емодзі 2021 року
Категорія
Культура
Дата публікації

Мережу заінтригував рейтинг найпопулярніших емодзі 2021 року

Мережу заінтригував рейтинг найпопулярніших емодзі 2021 року
Джерело:  online.ua

Щороку експерти порталу Unicode публікують свій рейтинг емодзі, які найчастіше використовували користувачі мережі протягом останніх 12 місяці. Цьогоріч перемогу вибороло "сльози радості" та "червоне сердечко".

Джерело: Unicode

Експерти оприлюднили рейтинг найпопулярніших емодзі 2021 року

Після завершення нового дослідження вдалося дізнатися, що  92%  користувачів інтернету використовують смайлики як форму спілкування.

Більшість користувачів мережі надають переваг емодзі, що має назву "сльози радості" – їх використовують  5%  користувачів. На другому місці опинилося "червоне серце".

Фото — unsplash.com

Рейтинг найпопуляніших емодзі 2021 року:

  • "сльози радості";

  • червоне сердечко;

  • сміх до сліз ;

  • рука з великим пальцем вгору або "клас";

  • смайлик, що ридає;

  • складені руки, як у молитві;

  • повітряний поцілунок;

  • усміхнене обличчя з сердечками;

  • закоханий смайлик із сердечками в очах;

  • просто усміхнене обличчя.

Фото - unicode.org

Варто також звернути увагу на те, що в категорії "транспорт" перше місце посіла ракета. До слова, її часто використовують трейдери, які таким чином позначають стрімкий ріст криптовалюти.

В категорії "частини тіла" переміг біцепс, "рослини" – букет квітів, "тварини" – метелик, "спорт", – людина, яка робить колесо, "одяг" – корона.

За словами експертів, найчастіше користувачі надсилають емодзі облич та рук з категорії "Люди".

У категорії "Тварини та природа" лідирують емодзі квітів, а в категорії емоцій – усі серця різних кольорів.

Фото — unsplash.com

Редакція порталу Unicode здивована тим, що найменш популярними серед емодзі виявилися прапори, хоч їх у розкладці найбільше – 258 символів.

Що цікаво, користувачі мережі не приховують, що їх подібний рейтинг здивував та заінтригував. Мовляв, не вірить, що у такі складні часи найполярнішим смайликом виявся емодзі "сльози радості". Інші зазначають, що це найправдивіший рейтинг, оскільки вони справді найчастіше використовують саме емодзі-переможців.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?