Мерилін Менсон пояснив, чому направляв гвинтівку-мікрофон на публіку після стрілянини в Техасі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Мерилін Менсон пояснив, чому направляв гвинтівку-мікрофон на публіку після стрілянини в Техасі

Мерилін Менсон пояснив, чому направляв гвинтівку-мікрофон на публіку після стрілянини в Техасі
Джерело:  Variety

Мерилін Менсон своїм виступом з гвинтівкою-мікрофоном протестував проти безвідповідального поводження зі зброєю через декілька годин після стрілянини в місті Сазерленд-Спрінгс.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву співака, опублікованій у виданні Variety.

Під час виконання пісні We Know Where You Fucking Live Менсон цілився в натовп з муляжу штурмової гвинтівки, до якого був прикріплений мікрофон. Цей виступ відбувся всього за декілька годин після стрілянини в церкві техаського міста Сазерленд-Спрінгс, під час якої загинуло 27 осіб. У відповідь громадськість, як це буває з Менсоном, звинуватила музиканта в бездушності і жорстокості.

Читайте також: Мерилін Менсон звільнив бас-гітариста Твіггі Раміреса після звинувачень в домаганнях

"В епоху, коли масові розстріли стали майже щоденним явищем, це було театральне дійство, покликане показати, наскільки легкодоступною є напівавтоматична зброя, як це перетворюється на норму. Моє мистецтво завжди було реакцією на популярну культуру і моїм способом змусити людей задуматися про жахливі речі, що відбуваються в цьому світі. Мій виступ не передбачав демонстрації неповаги і бездушності. Мікрофон, який я використовував на сцені, був переданий мені зі схвалення офіцера поліції. Я співчуваю всім, хто постраждав від безвідповідального та гідного осуду зловживання СПРАВЖНЬОЮ зброєю", - йдеться в заяві Менсона.

Нагадаємо, 5 листопада музикант виступив на закритті фестивалю Ozzfest Meets Knotfest в Сан-Бернардіно, Каліфорнія. Майже весь свій виступ Менсон провів у візку та на спеціально зробленому фіксаторі спини через нещодавню травму під час репетиції.

Як повідомляв ONLINE.UA, у середу, 2 серпня, в столичному "Палаці спорту" пройшов концерт епатажного американського рок-виконавця Меріліна Менсона, в ході якого він чимало здивував глядачів заявою про Москву.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?