Меркель і Обама придумали Путіну нове покарання
Категорія
Світ
Дата публікації

Меркель і Обама придумали Путіну нове покарання

Меркель і Обама придумали Путіну нове покарання
Джерело:  FAZ

Канцлер Німеччини Ангела Меркель має намір агітувати Євросоюз щодо посилення санкцій проти Росії за ді ї президента РФ Володимира Путіна  у Сирії; її бажання підтримав також і президент США Барак Обама.
Про це передає ONLINE.UA з посиланням на Frankfurter Allgemeine Zeitung, і її джерела, близькі до Меркель.


Як повідомляє авторитетне німецьке видання, тему розширення санкцій проти Росії будуть обговорюватися на саміті ЄС, який відбудеться 20 та 21 жовтня.
Журналісти зазначили, що Меркель буде складно домогтися посилення санкцій на європейському рівні, а також з партією СДПН, що входить до правлячої коаліції.
Тим часом, у Європі "накопичилося невдоволення" діями Росії.
Зокрема, однією з найбільш  показових акцій став обстріл гуманітарної колони ООН під Алеппо.


У свою чергу, президент США Барак Обама пообіцяв Меркель підтримати "жорстку реакцію" Євросоюзу, якщо європейські лідери про це домовляться.
Посилення санкцій, за даними джерел, можливо в сферах літакобудування та оборонно-промислового комплексу.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  удар російської авіації у Сирії призвів до загибелі 11 людей і пораненню 25 пациентів польових шпиталів у провінції Ідліб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?