Меркель озвучила екстрене попередження міжнародній спільноті
Категорія
Світ
Дата публікації

Меркель озвучила екстрене попередження міжнародній спільноті

Меркель озвучила екстрене попередження міжнародній спільноті
Джерело:  online.ua

Лідерка ФРН Ангела Меркель звернулася із новим важливим попердженням до німців та усієї міжнародної спільноти - канцлерка висловила стурбованість розвитком пандемії коронавірусу в країні і попередила про ймовірність "19 200 заражених на день" до Різдва. Про це впливова політикиня заявила під час відеоконференції з президією своєї партії ХДС. Не можна також не звернути увагу на те, що кількість хворих на коронавірус в світі безперервно зростає — станом на 28 вересня захворіли вже понад 33,3 млн осіб. За останню добу в світі діагностували 252 тисячі тих нових випадків. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на Bild.

"Необхідно дуже чітко усувати локальні джерела інфекції, інакше у нас буде 19 200 випадків зараження на день на Різдво", - наголосила канцлерка, яка протягом багатьох місяців закликала суворо дотримуватися коронавірусних правил.

Лідерка ФРН звернула увагу на те, що число інфікованих в Європі викликає занепокоєння, тому її команді необхідно зробити все, щоб цифри не росли в геометричній прогресії. Окрім того, Ангела Меркель додала, що тепер необхідно встановити пріоритети.

"Підтримувати економіку, тримати школи і дитячі садки відкритими. Футбол - другорядний", - наголосила канцлерка.

Також Ангела Меркель називає проблемними вечірки, відвідування ресторанів і релігійних заходів.

Що важливо розуміти, 26 вересня в Німеччині було зафіксовано 2507 нових випадків коронавірусу за добу - це максимальне значення з квітня. Для порівняння, 27 вересня у Франції було зареєстровано понад 11 тисяч нових випадків зараження.

Не можна не згадати про те, що на даний момент в світі за тиждень діагностують більш 2 млн нових випадків COVID-19. Станом на 28 вересня понад 7,6 млн осіб продовжують хворіти, померли від ускладнень, викликаних COVID-19, понад мільйон людей, вилікувалися — більш 24,6 млн пацієнтів.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, американські науковці з Хьюстона б'ють на сполох через нову масштабну проблему  — вони розповіли, що новий, більш заразний, штам коронавірусної хвороби починає домінувати.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?