Меркель відреагувала на звинувачення Зеленського і запрошення в Бучу
Категорія
Політика
Дата публікації

Меркель відреагувала на звинувачення Зеленського і запрошення в Бучу

Меркель відреагувала на звинувачення Зеленського і запрошення в Бучу
Джерело:  online.ua

Ексканцлерка ФРН Ангела Меркель заявила, що вважає правильним своє рішення не приймати Україну до НАТО у 2008 році, попри критику українського лідера Володимира Зеленського.

Джерело:  DPA

Меркель відповіла на звинувачення Зеленського щодо Бучі та НАТО

Федеральний канцлер доктор Ангела Меркель підтримує свої рішення у зв'язку з самітом НАТО 2008 року в Бухаресті, - виступила із заявою речниця німецької політикині.

Остання також додала, що політикиня підтримала міжнародні зусилля щодо припинення російської загарбницької війни в Україні, однак Меркель не відреагувала на запрошення Зеленського приїхати в Бучу.

Ангела Меркель (фото — flickr.com)

З огляду на звірства, які стають помітними в Бучі та інших місцях України, усі зусилля федерального уряду та міжнародної спільноти бути на боці України та покласти край варварству та війні Росії проти України мають повну підтримку колишньої канцлерки, - заявила представниця Меркель.

Як уже згадувалося раніше, 3 квітня український лідер Володимир Зеленський запросив Меркель та колишнього главу Франції Ніколя Саркозі відвідати Бучу, щоб самим "побачити, до чого призвела політика поступок Росії".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?