Меркель впала, піднімаючись на сцену - шокуюче відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Меркель впала, піднімаючись на сцену - шокуюче відео

Меркель впала, піднімаючись на сцену - шокуюче відео
Джерело:  online.ua

Лідерка ФРН Ангела Меркель спіткнулася, піднімаючись на сцену під час виступу на Берлінській конференції з багатосторонньої торгівлі і цифрової безпеки. Відео неприємного інциденту опублікував на своєму YouTube-каналі британський таблоїд Daily Mail, передає ONLINE.UA.

На щастя, обійшлося без травм, однак чимало присутніх знову почали перейматися через стан здоров'я канцлерки.

Що цікаво, після падіння у Меркель ще вистачило сил пожартувати, що вона не помітила сходів, однак наступного разу обов'язково ними скористається. У своїй промові вона звернулася до представників німецької промисловості і торгових палат. Серед іншого вона заявила про необхідність змін у Світовій організації торгівлі.

"Просто шок! чому ніхто не допоміг?; сильна жінка - приклад для всіх нас; інколи мені здається, що тримається з останніх сил", - пишуть користувачі мережі в коментарях до відео.

Як відомо, у липні у Меркель помітили третій напад тремтіння під час зустрічі з прем'єр-міністром Фінляндії Антті Рінне. Раніше аналогічні ситуації ставалися під час зустрічей із президентом України Володимиром Зеленським та президентом Німеччини Франком-Вальтером Штайнмайєром.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Меркель в ході свого виступу в Бундестазі детально обговорила  скандал навколо НАТО та агресію РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?