Меркель зателефонувала до Зеленського - названа головна тема переговорів
Категорія
Політика
Дата публікації

Меркель зателефонувала до Зеленського - названа головна тема переговорів

Меркель зателефонувала до Зеленського - названа головна тема переговорів
Джерело:  online.ua

24 травня канцлерка Німеччини Ангела Меркель провела телефонну розмову з президентом України Володимиром Зеленським, в ході якої обоє підтвердили необхідність повної реалізації Мінських угод.

З даною заявою виступив офіційний представник уряду ФРН Штеффен Зайберт, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу німецького уряду.

Зазначається, що сторони детально обговорили двостороннє співробітництво між Німеччиною та Україною, а також внутрішні події в Україні, включаючи ситуацію на сході України.

"Обидві сторони наголосили на необхідності повної реалізації Мінських домовленостей і зацікавленості в продовженні тісної співпраці у "нормандському форматі". Вони домовилися з цього та з інших питань підтримувати тісний робочий контакт", - йдеться у заяві Зайберта.

 Варто зазначити, що на сайті українського президента інформація про проведену розмову наразі відсутня.

 Як повідомляв ONLINE.UA, раніше канцлерка Німеччини  Ангела Меркель провела телефонну розмову з переможцем президентських виборів Володимиром Зеленським.  Лідерка ФРН подзвонила привітати новообраного президента з впевненою перемогою на виборах та повідомила, що цей результат надає йому великий мандат довіри громадян.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?