«Мерседес» з Банкової спіймали на жорсткому порушенні правил: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

«Мерседес» з Банкової спіймали на жорсткому порушенні правил: опубліковано відео

«Мерседес» з Банкової спіймали на жорсткому порушенні правил: опубліковано відео

Активісти зняли на відео водія шестисотого Мерседеса, який порушував правила дорожнього руху і зупинився біля Адміністрації президента.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста Романа Бочкали.
"Активісти "Стоп корупції" засікли мажора на шестисотому Мерсі, який жорстко порушив ПДР. І привів він нас... на вулицю Банкову. Прямо до воріт АП. Добрі люди допомогли з'ясувати - зареєстрований мерин на хлопчину 93-го року народження. Є підстави вважати - власник формальний. Хочеться з'ясувати, кого реально возить цей мерс. Якщо комусь ці номери знайомі - пишіть! Прошу звернути увагу на цей факт главу патрульної поліції Києва Юрія Зозулю. Згідно із законом ніби як можна оштрафувати, тільки якщо зловили в момент порушення. Але є свідок - автор відео. Він був змушений теж порушити правила, щоб спробувати ідентифікувати порушника. І він готовий заплатити штраф, якщо його заплатить мажор", - написав він.


Раніше повідомлялося, що дружина глави фракції БПП Юрія Луценка і депутат Верховної Ради від тієї ж партії Ірина Луценко потрапила в об'єктиви камер в той час, коли її автомобіль порушував Правила дорожнього руху на київських дорогах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?