Мертві душі: розвідники розповіли, як наживаються ватажків бойовиків
Категорія
Події
Дата публікації

Мертві душі: розвідники розповіли, як наживаються ватажків бойовиків

Мертві душі: розвідники розповіли, як наживаються ватажків бойовиків

Ватажків бойовиків і російські окупанти наживаються за рахунок "мертвих душ", які заносяться у списки підрозділів, отримуючи їх грошове утримання.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані Головного управління розвідки Міноборони України.

"В 7-й окремій мотострілецької бригаді (Брянка, Луганська область) виявлено факти утримання в підрозділах на посадах рядового та сержантського складу до сотні так званих "мертвих душ", - повідомили розвідники.

Читайте також: В ДНР-ЛНР залучили медиків для зачистки угруповань від алкоголіків та наркоманів - розвідка

При цьому в облікових документах значаться також дезертири і зниклі без вести бойовики. Це дозволяє ватажкам "отримувати розраховане на них грошове забезпечення, списувати за їх рахунок поточне продовольче, речове та інші види військового майна і продавати його з метою власного збагачення".

Як повідомляв ONLINE.UA раніше на Донбасі нетверезі бойовики ЛНР, погрожуючи зброєю, вимагали наркотиків у місцевих мешканців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?