Мешканці Херсона без зброї відтіснили ворожу техніку РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Мешканці Херсона без зброї відтіснили ворожу техніку РФ

Мешканці Херсона без зброї відтіснили ворожу техніку РФ
Джерело:  online.ua

20 березня мешканці тимчасово окупованого Херсона вкотре вийшли на мітинг за Україну.

Джерело: відео протесту

Херсонці продовжують протестувати проти окупації

На відео видно, як сотні херсонців із прапорами України йдуть назустріч російським військовим вантажівкам, маркованих білою латинською Z. Люди скандували: «Давай додому!».

Під натиском людей вантажівки дали задній хід, розвернулися та поїхали назад. Задоволені мітингувальники освистали техніку окупантів та почали скандувати: «Херсон – це Україна».

Херсонці спочатку зібралися на площі Свободи біля кінотеатру “Україна”, потім вони почали переходити проспект Ушакова, що розділяє площу, на іншу сторону, де розташована будівля ОДА/облради. Цю будівлю нині окупували російські агресори і навколо неї стоять озброєні військові та їхня техніка. Коли люди почали рухатися через проспект, на проїжджій частині саме з'явилася військова російська техніка. Херсонці стали навпроти і не пропустили російського агресора по проспекту Ушакова - транспорт розвернувся і поїхав геть, - розповіли херсонці.

Нагадаємо, що, за інформацією Генштабу ЗСУ, у Херсоні окупанти розпочали заміну військових підрозділів на підрозділи росгвардії та поліції у місті Херсон.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?