Мешканці окупованих територій почали масово позбуватися рублів
Категорія
Україна
Дата публікації

Мешканці окупованих територій почали масово позбуватися рублів

Мешканці окупованих територій почали масово позбуватися рублів
Джерело:  online.ua

За словами міського голови Мелітополя Івана Федорова, жителі тимчасово окупованих територій почали масово позбуватися рублів на тлі успішного контрнаступу Збройних сил України.

Джерело: Телеграм-канал Івана Федорова

На окупованих територіях люди масово відмовляються від рублів

Ми чуємо тенденції, які є з Херсона, про те, що всі масово починають відмовлятися від рубля. І починають застосовувати курс 5 рублів до однієї гривні. Наприклад, на заправках не продають вже за рублі. Така ж сама тенденція розпочалася в тимчасово окупованому Мелітополі. Наші люди чинять супротив і показують, що вони не хочуть використовувати рубль в обігу, - розповідає міський голова Мелітополя.

Окрім того, наголошуєтьс, що також виникла проблема з тим, що в усіх торгових точках використовується масово гривня, і це російськихокупантіа необияк дратує, тому вони організовують якісь патрулі для перевірки застосування рубля і так далі".

Фото - скриншот

Іван Федоров звертає увагу на те, що українські громадяни на окупованих територіях поспішають позбавитися рублів, а гривні бережуть, бо вірять у швидке звільнення їхніх міст і сіл Збройними силами України.

Варто пам’ятати: після деокупації всі російські рублі миттєво перетворяться у "фантики", бо їх обіг в Україні суворо заборонений, - наголошує мер Мелітополя.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?