Мессі готовий покинути ПСЖ заради іншого клубу
Категорія
Спорт
Дата публікації

Мессі готовий покинути ПСЖ заради іншого клубу

Мессі готовий покинути ПСЖ заради іншого клубу
Джерело:  online.ua

Зірка футболу Ліонель Мессі готується провести у французькому ПСЖ ще один сезон, після чого перебереться з європейського континенту до Америки.

Джерело: Marca

Мессі перейде до МЛС

Аргентинець проведе ще один рік у Парижі, щоб потім перейти в північноамериканську лігу МЛС. Там він зіграє в чемпіонаті світу у 2026 році.

Попри чутки, що Мессі збирається повернутися в "Барселону", цього, ймовірно, не станеться.

Футболіст хоче потрапити на наступний Чемпіонат світу в 2026 році, де Аргентина буде захищати свій титул. Для цього він обрав продовження контракту з ПСЖ.

ПСЖ вже веде переговори про продовження на один сезон, який стане для Мессі третім у столиці Франції. Наприкінці сезону 23/24 року Лео поїде до США.

Саме там відбудеться наступний Чемпіонат світу разом із Мексикою та Канадою.

Мета американської ліги завжди полягала в тому, щоб мати Лео у своїх лавах. Це б популяризувало футбол у США, які хочуть, щоб Мессі став іміджем чемпіонату та самого Чемпіонату світу.

На час чемпіонату Мессі виповниться 39 років, і це може бути завершенням його спортивної кар'єри, що, безумовно, утримає його від того, щоб знову надіти форму Барси.

ЗМІ повідомляють, що ПСЖ вже не так оптимістично дивиться на поновлення і що вони навіть не сприймуть відхід Мессі в червні як погану річ, розраховуючи на продовження контрактів з Мбаппе та Неймаром.

На початку березня повідомлялося, що аргентинець не розглядатиме пропозиції від клубів з МЛС, Саудівської Аравії та Аргентини.

Що відомо про Мессі

Аргентинець грає за ПСЖ з літа 2021 року звідки перейшов з "Барселони" на правах вільного агента.

Футболіст є багаторазовим рекордсменом у фотболі. Наприклад він має найбільше серед усіх гравців нагород «Золотий м’яч» - цілих 7.

Мессі забив 798 голів за клуб і збірну протягом своєї професійної кар’єри, а також є першим гравцем в історії, який виграв п’ять і шість європейських "золотих бутс" .

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?