Мессі побив рекорд Роналду за кількістю голів у Європі — відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Мессі побив рекорд Роналду за кількістю голів у Європі — відео

Мессі побив рекорд Роналду за кількістю голів у Європі — відео
Джерело:  online.ua

Суперзірка футболу Ліонель Мессі забив гол та віддав асист за ПСЖ у недавньому матчі з "Ніццою", досягнувши позначки у 702 голи на клубному рівні.

Джерело: ESPN

Мессі побив рекорд Роналду

Завдяки голу та результативній передачі проти "Ніцци" Мессі за свою клубну кар’єру забив 702 голи, досягши ще однієї надзвичайної віхи у своїй кар’єрі.

Це був матч 30-го туру чемпіонату Франції.

На 26-й хвилині зірка чемпіона світу з Аргентини відкрив рахунок після передачі від лівого захисника Нуну Мендеса. На 76-й хвилині семиразовий володар "Золотого м'яча" асистував Серхіо Рамосу.

Перед цією грою "Ніцца" не програвала в 14 матчах. Вона була близька зрівняння рахунку з ПСЖ у першому таймі, але голкіпер ПСЖ Джанлуїджі Доннарумма не допустив Ніколя Пепе та нападника Терема Моффі до воріт.

Рекорди Мессі

Гол у ворота "Ніцци" для Мессі став 702-м у Європі на клубному рівні.

Тепер він побив рекорд португальського форварда Кріштіану Роналду, який зараз грає за саудівський "Аль-Наср", та має 701 гол за європейські клуби.

Для побиття рекорду португальця, Мессі знадобилося на 105 матчів менше.

Аргентинець має 30 м'ячів у 68 іграх за ПСЖ і 672 голів у 778 іграх за "Барселону". З "Барселоною" Мессі 10 разів ставав чемпіоном Іспанії та виграв чотири Кубка чемпіонів.

Мессі забив 798 голів за клуб і збірну протягом своєї професійної кар’єри, а також є першим гравцем в історії, який виграв шість європейських "золотих бутс" .

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?