Мессі потрапив у новий податковий скандал
Категорія
Спорт
Дата публікації

Мессі потрапив у новий податковий скандал

Мессі потрапив у новий податковий скандал
Джерело:  El Confidencial

Зірка каталонської "Барселони" і збірної Аргентини Ліонель Мессі знову виявився замішаним у податковому скандалі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на розслідування німецької газети Süddeutsche Zeitung.
ДИВІТЬСЯ: "Барселона" перемогла "Реал" в битві за нового "Мессі": опубліковано відео
Журналісти заявляють, що Мессі у відповідь на звинувачення в ухиленні від податків придбав комерційну компанію в Панамі з метою приховування своїх доходів і відмивання грошей.
Повідомляється, що Мессі і його батько Хорхе Орасіо використовували уругвайську фірму, щоб створити компанію в Панамі.
Мессі заперечує ці звинувачення і збирається судитися з Süddeutsche Zeitung.
Крім Ліонеля в справі про "Панамські документи" фігурують колишній президент УЄФА Мішель Платіні, знаменитий чилійський футболіст Іван Саморано, а також іспанський футбольний клуб "Реал Сосьєдад".

ДИВІТЬСЯ: Мессі м'ячем зарядив в голову вболівальниці: відео курйозу


Нагадаємо, 31 травня Мессі постане перед судом у справі про ухилення від сплати податків. Слухання у справі будуть проходити в Барселоні до 3 червня.


Ліонель і його батько звинувачуються в ухилянні від сплати податків на суму близько 4,1 млн євро. За даними прокурора, Мессі не заплатив податки з прибутку, отриманого в 2007, 2008 і 2009 роках.


Пізніше Мессі заплатив 10 млн євро і готовий був внести в іспанську скарбницю ще 15 млн, щоб порушену проти нього справу припинили. Але іспанські власті відмовили футболістові.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?